El Vòlei Monjos tanca la temporada 23/24 garantint la permanència a Primera Divisió

16/04/2024 - 11:06h

L’equip va ascendir a la categoria la passada campanya

El primer equip sènior masculí Club Vòlei Monjos ha posat fi a la seva temporada a la Primera
Divisió Nacional de voleibol amb un rendiment satisfactori: l’equip ha aconseguit mantenir-se a mitja taula i garantir la seva continuïtat a la competició nacional de cara al proper any.

Amb un total de vint-i-dues jornades disputades, els jugadors han demostrat la seva determinació i compromís en cada enfrontament. Des de l’inici de la temporada, l’equip s’ha enfrontat a rivals forts i exeperimentats a la categoria i ha superat obstacles amb tenacitat, exhibint un joc disciplinat i una gran cohesió d’equip.

El conjunt blau ha aconseguit l’objectiu de mantenir-se a la categoria per a la propera temporada. Aquesta fita representa un pas important en el desenvolupament i el creixement continu del club, consolidant la seva presència en el panorama del voleibol espanyol.

Tot i que la temporada actual arriba a la seva fi, el club ja està enfocant-se en la preparació per a la propera campanya. Amb l’esperit competitiu renovat i la determinació de millorar, es prepara per a nous reptes i nous èxits a la pista. Així, el Club Vòlei Monjos celebra el final d’una temporada memorable i mira cap al futur amb optimisme i ambició, segur de continuar deixant la seva empremta al voleibol català i nacional.

També et pot interessar

Comentaris