Els Verds signen la millor actuació en una diada pel Dia del Graller

Els verds són els primers en completar la td8f, 3df9 i 7d8 d’aquesta temporada. Foto: FÈLIX MIRÓ
15/04/2024 - 16:50h

Els Castellers de Vilafranca completen els primers 3d9f, td8f i 7d8 a més del tercer 4d8 i del segon pilar de sis de la temporada

Els Castellers de Vilafranca van signar la millor actuació de la història en una diada del Dia del Graller que mostra la força amb la qual ha començat la colla de la camisa verda. Primer 3d9f de la temporada i del món casteller per una colla, la de la camisa verda, que comença a marcar el ritme i amb un nivell molt fort en un any de concurs. El nou cap de colla dels verds, Àngel Grau, s’ha mostrat molt satisfet davant la resposta de la colla assegurant que “la gent ha començat molt endollada amb uns assajos molt concorreguts i el treball s’està fent bé. Estem tenint ja 300 persones als assajos i això mostra el compromís de la colla”.

L’actuació de diumenge a la plaça de Sant Joan es va iniciar amb la primera torre de vuit amb folre de la temporada amb un pis de quints molt lleuger pensant ja en la futura torre de nou emmanillada o en una futura torre de vuit neta. La colla continuava amb un 7d8, el primer també de la temporada, i tot seguit arribava el castell estrella de la jornada. Un 3d9f, el primer de la temporada de color verd i del món casteller. Segur, ferm i molt esvelt que demostrava el treball que ja s’havia fet prèviament als assajos.

L’actuació es tancava amb el tercer 4d8 de la temporada i el segon pilar de sis també d’aquest curs amb el nou cap de colla, Àngel Grau i el nou president, Ernest Gallart. Val a dir que des del nucli dur de la colla s’ha transmès la bona sintonia que hi ha hagut en el traspàs de poder amb els antics president i cap de colla, un traspàs suaus i ben acordat.

Els Castellers de Vilafranca marxen ara aquest proper cap de setmana al País Basc. Tres autocars per transportar 220 camises amb la intenció de portar castells de vuit i foguejar molts castellers. Estan previstes quatre actuacions (Aretxabaleta, Portugalete, Hondarribia i Bilbao) tot i que per coincidència amb les eleccions basques els verds no podran actuar al Guggenheim com tenien previst d’antuvi.

També et pot interessar

Comentaris