El Club de Futbol La Granada rep la Medalla del Mil.lenari que atorga l’Ajuntament del municipi

15/04/2024 - 11:59h

L’actual presidenta i cinc expresidents van ser presents a l’acte

El Club de Futbol La Granada va viure una jornada intensa al rebre la Medalla del Mil.lenari que entrega regularment l’Ajuntament del municipi. Es tracta d’un reconeixement a persones, entitats o clubs del poble que hagin destacat per algun fet concret.

El CF La Granada va rebre el guardó per la commemoració del seu centenari. El gruix d’actes de la celebració es va dur a terme l’any passat i la Medalla del Mil.lenari de l’Ajuntament significa posar el colofó al periode festiu que ha viscut l’entitat grana.

A l’acte d’entrega de la medalla hi van assistir l’actual presidenta del club, Laura Rodríguez, acompanyada per cinc expresidents, Pere Llopart, Ricard Gené, Xavi Ciércoles, Joan Garriga i Dídac Piñol. Va ser una bona oportunitat de veure plegats tots els dirigents, una circumstància poc habitual. La presidenta i els expresidents van pujar a l’escenari del Centre Cívic granadenc per recollir la medalla i un diploma.

El CF La Granada posa d’aquesta manera el punt i final de forma definitiva de la commemoració del centenari del club. Fa poques setmanes es va viure un altre moment destacat de la celebració amb la descoberta d’un carnet de soci original de l’any 1924. Durant el 2022 i el 2023 es van organitzar al poble tot un seguit d’actes i esdeveniments, que van anar des de partits amistosos, fins l’original caminada de descoberta dels espais que han ocupat tots els camps de futbol en els quals ha jugat el CF La Granada en aquests cent anys de futbol.

També et pot interessar

Comentaris