El president de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, Rai Escofet, anuncia la seva dimissió

05/04/2024 - 15:54h

També s’atura el projecte d’unió amb l’Escola Marc Bartra

Dia intens al sí de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca. Després de l’anunci que 33 tècnics i entrenadors de l’entitat decidien plegar, el president, Raimon Escofet, ha presentat la seva dimissió. Escofet assenyala que “les pressions que estic rebent, injustificables, d’alguns membres del cos tècnic han posat en perill la normalitat en el funcionament del club. Davant d’aquesta situació el club no es pot permetre que els nostres nens i nenes surtin perjudicats d’una situació aliena a ells i elles”.

Escofet insisteix que l’acord que s’estava treballant amb l’Escola Marc Bartra “només portava beneficis esportius, econòmics i socials. I així ha estat sempre compartit tant amb els clubs de referència (FC VIlafranca i Base Espirall) qui ens han expressat el seu suport, com amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, qui ens ha acompanyat en tot aquest procés estan informada de l’evolució de l’acord”.

Afegeix que “estic tristament sorprès que, en una setmana on no s’ha esdevingut cap situació anòmala ni diferent a la que ja vam comunicar, les pressions s’hagin tornat extremes, personalment i esportiva”.

Davant de la situació creada, Escofet explica que “l’acord era imminent però a causa de la situació de crisi generada en les darreres hores hem decidit, en consens amb l’Escola Marc Bartra, paralitzar la seva oficialitat per no perjudicar els nostres jugadors i jugadores”.

Els entrenaments d’avui divendres queden suspesos i des del club esperen que, amb la decisió d’Escofet, pugui tornar la normalitat al club i que els partits del cap de setmana es puguin disputar.

També et pot interessar

Comentaris