Pleguen 33 entrenadors i tècnics de la Fundació Atlètic Vilafranca per la polèmica unió amb l’Escola Marc Bartra

05/04/2024 - 14:59h

Augmenta el malestar per l’anunci fet la setmana passada

L’anunci d’unió entre la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca i l’Escola de Futbol Marc Bartra ha gerenat un autèntic terratrèmol a l’entitat vilafranquina. Avui s’ha sabut que 33 entrenadors i tècnics de la Fundació han decidit plegar per fer evident el seu desacord amb la decisió adoptada per la directiva atlètica.

La renúncia d’aquest bon grapat de responsables provocarà que els equips afectats no puguin ni entrenar ni jugar els seus respectius partits programats per aquest mateix cap de setmana. Els signants de la renúncia assenyalen que “molts d’aquests tècnics portem tota la vida a l’entitat, com a jugadors i com a entrenadors. Portem l’Atlètic i Vilafranca per tot el territori i sentim l’Atlètic com si fos casa nostra”. Afegeixen que “estem orgullosos de formar part de l’entitat, però ara ens toca fer un pas al costat per visibilitzar que dues persones han prioritzat una decisió personal per damunt del sentiment de la gent que forma part del club”.

Els tècnics i entrenadors que han decidit plegar s’agrupen a la plataforma “SomAtlèticSalvemVilafranca” que es va crear fa poc més de 10 dies quan es va tenir constància del projecte d’unió entre les dues entitats. Des de l’Escola de Futbol Marc Bartra ja es va informar als pares i mares dels jugadors i jugadores de la decisió fa algunes setmanes, però per part de la Fundació Atlètic Vilafranca la comunicació formal es va endarrerir fins poc abans de Setmana Santa.

Des d’alguns sectors s’ha començat a fer córrer que, davant l’allau de crítiques que està generant l’acord, es decideixi aturar el projecte. De moment, la Fundació Atlètic Vilafranca està vivint un dels seus moments més complicats de les últimes temporades.

També et pot interessar

Comentaris