L’Atlètic Vilafranca fa públic un comunicat per aclarir la seva postura sobre la unió amb l’EF Marc Bartra

25/03/2024 - 17:50h

Surt al pas de la polèmica generada la darrera setmana

L’Atlètic Vilafranca ha volgut sortir al pas de la polèmica generada per l’anunci de la unió amb l’Escola de Futbol Base Marc Bartra. L’entitat ha fet públic un comunicat explicant la seva versió (aquest és el text complet del comunicat)

COMUNICAT FEAV

Fa pocs dies us vam informar del principi d’acord al qual hem arribat amb l’Escola de Futbol Marc Bartra amb l’objectiu d’unir les dues entitats i convertir-se en un referent del futbol base.

Ara que venen uns dies de descans, de vacances de Setmana Santa, volem compartir amb vosaltres aquest escrit, amb més detall d’aquesta voluntat d’unió, amb l’objectiu d’aclarir una situació que, involuntàriament, està fent mal al club, al seu funcionament present i futur i, també, a la imatge de l’entitat.

Primer de tot, ens volem disculpar per haver pres la decisió de no informar, de bon principi, de la possibilitat d’aquest acord i de la intenció de treballar-hi fort per aconseguir-ho. Vam iniciar converses amb l’Escola de Futbol Marc Bartra per explorar aquest històric acord social i esportiu, ja que considerem que pot ser molt beneficiari per als dos clubs i per a Vilafranca.

Però en tota negociació hi ha una part molt important que s’ha de mantenir en la discreció per obtenir resultats positius. Aquesta decisió de mantenir les converses en l’àmbit més reduït, que és el Patronat, ha provocat un seguit de malentesos i rumors que, ben o malintencionats, estan provocant danys a la imatge del club i a les persones que el dirigeixen.

Aquesta negociació avui dia no ha finalitzat, però existeix un principi d’acord que ben encarrilat ens permetrà aconseguir una fita molt important: la unió, per primera vegada a la història, del futbol base a Vilafranca. Estem treballant conjuntament amb el CFB Marc Bartra, una proposta futbolística molt potent que sabem que satisfà institucionalment i que compta amb el suport de diverses entitats de la vila.

Quan aquest acord sigui oficial, en els pròxims dies, podrem sentir-nos molt orgulloses i orgullosos. No hi haurà cap altre club a 100 quilòmetres a la rodona que ofereixi als jugadors 4 ½ camps de futbol, un servei excel·lent d’entrenament i de formació i un personal tècnic professional i empàtic. Serem capaços de retenir tot el talent que es generi als nostres camps i serem un referent en l’àmbit del futbol base.

La unió dels dos clubs és el resultat d’una gran voluntat de sumar tot el potencial -cos tècnic i jugadors-, d’oferir oportunitats de manera igualitària, de sentir-nos orgullosos de construir una nova etapa molt important pel món del futbol, de lluir el nom de l’Atlètic i de Vilafranca. I en referència al nom de l’Atlètic sí que us podem comunicar que el nom acordat per la suma dels dos clubs serà “Unió Atlètic Vilafranca Fundació Esportiva”, una unió que continuarà sent un espai on gaudir, de convivència, d’aprendre, de corregir, d’il·lusionar-nos. D’il·lusionar-nos molt.

Sabem que és un repte esportiu molt gran. Però no ens fa por. Amb el vostre suport sabem que ho aconseguirem. Sempre hem estat un club valent i dialogant. Ser de l’Atlètic és un orgull i un sentiment. I per res del món permetríem que això canviés. Complirem tot allò que ens havíem proposat. Ens estimem el club i només volem treballar per a millorar-lo en tot allò que sigui possible. I aquesta és una gran oportunitat. No en tenim cap dubte.

Agraïm molt la vostra atenció i bona disposició que teniu en tot moment.

L’acord estarà enllestit durant els propers dies i el compartirem amb tots vosaltres.


Patronat FEAV

També et pot interessar

Comentaris