La setena edició del Festival Terramar presenta un cartell de luxe

El grup gironí Sopa de Cabra (Foto: David Ruano)
25/03/2024 - 17:45h

Del 24 de juliol al 9 d’agost destaquen les actuacions de Sopar de Cabra o Antonia Font i les de Ludovico Einaudi, Hauser i The Waterboys com a únics concerts a Catalunya

La promotora Terra Music & Events feia oficial la setmana passada el cartell de la setena edició del Festival Terramar CaixaBank, un dels festivals més singulars que se celebren cada estiu a casa nostra. Del 24 de juliol al 9 d’agost, la música tornarà a omplir un any més els centenaris Jardins de Terramar amb presència de destacades figures nacionals i internacionals, així com del talent local emergent en música i dansa al cicle ‘Imprescindibles’, que organitza en el marc del festival la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges.

El concert inaugural serà a càrrec del pianista i compositor italià Ludovico Einaudi. Un concert que promet ser un dels moments estel·lars de l’edició. Einaudi és l’artista de música clàssica amb major quantitat de “streams” de la història, creador de bandes sonores de pel·lícules, programes de televisió, anuncis i composicions per a piano tant virals com el seu espectacular “Experience”. El 27 de juliol actuarà la banda catalana per excel·lència Sopa de Cabra, amb els seus grans èxits i nous temes del seu pròxim treball titulat “Ànima”. Una altra de les grans cites de l’edició d’enguany arribarà l’1 d’agost amb l’actuació del virtuós violoncel·lista internacional Hauser, cofundador de 2Cellos, en l’únic recital a escenaris catalans aquest estiu amb la seva primera gira mundial en solitari “Rebel with a Cello”.

El 2 d’agost, la incombustible banda britànica The Waterboys, liderada per l’escocès Mike Scott, considerada com un dels grups de referència del rock’n’roll britànic i el folk celta, portaran al festival grans himnes intergeneracionals com The Whole Of The Moon, How Long Will I Love You, This Is The Sea o Fisherman’s Blues, que podran escoltar-se en la que serà la seva única actuació a Catalunya. La formació 31 FAM (Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam) i Mushkaa (Irma Farelo), compartiran escenari el 3 d’agost en un doble concert, on els gèneres urbans, rap, reggaeton i dancehall, seran els protagonistes de la nit.

Una de les novetats presentades serà la incorporació al cartell de l’espectacle musical i teatral “Love Love Love”, amb l’actor i humorista Jose Corbacho i el músic i divulgador Ramon Gener. Un viatge pels grans hits de la música clàssica (Bach, Mozart, Beethoven, Verdi o Wagner) i moderna (Elvis Presley, Amy Winehouse, Bruce Springsteen, Madonna, The Beatles o Coldplay) en clau d’humor i amor amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i The Love Rock Band. Més de 50 músics dalt de l’escenari.

El 5 d’agost, Bresh, tot un fenomen global que en un temps record ha guanyat fama mundial amb espectacles a les principals capitals, explora ara consolidar el seu format formant part de la programació dels festivals de referència del nostre país amb shows integrals de música, performance i shows en viu. El 6 d’agost Ana Mena, una de les artistes femenines amb major projecció del pop espanyol i més premiades el darrer any, desplegarà l’espectacular posada en escena de “Bellodrama Tour”. El 7 d’agost, Camela, creadors i màxims exponents de la techno-rumba, amb més de 10 milions de discos venuts, portarà la seva gira “30 años de éxitos”. El 8 d’agost, God Save The Queen, considerada la millor banda tribut del món, amb més de 20 anys de trajectòria, invocarà amb tot detall la màgia dels concerts de Queen i la personalitat de Freddie Mercury. I el 9 d’agost, els Antònia Font clouran el festival portant fins a Sitges una de les dates exclusives del seu esperadíssim retorn als escenaris.

Enguany el festival destinarà 0,50 euros per cada entrada venuda a l’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges, fundació privada que celebra 700 anys d’història, i que en l’actualitat és una residència geriàtrica de referència al nostre país per la seva labor social i assistencial a la comunitat. Les entrades ja es poden adquirir a través del web https://festivaljardinsterramar.com.

També et pot interessar

Comentaris