‘Atientas’, el nou treball discogràfic de Xavi Díaz Grup

25/03/2024 - 17:15h

Consta de nou temes de jazz compostos pel guitarrista vilafranquí que inclouen estils com la fusió, el latin jazz, música brasilera, el flamenc jazz i la música mediterrània.

La setmana passada va sortir a les plataformes (Spotify, Youtube, etc.) el nou àlbum discogràfic de Xavi Díaz Grup, que porta per títol Atientas. El disc porta el segell de la discogràfica Ambit Records, i consta de nou temes de jazz compostos pel guitarrista vilafranquí Xavi Díaz que inclouen estils com la fusió, el latin jazz, música brasilera, el flamenc jazz i la música mediterrània.

Ha estat gravat i mesclat el mes de febrer als estudis de la Casa Murada de Banyeres del Penedès, amb els tècnics Jesús Rovira i Pau Josa, els músics que han enregistrat i que formen part del grup són el guitarrista Xavi Díaz, el pianista anglès Mark Cowling, el baixista de Vilafranca del Penedès Enric Soler i el bateria de Sant Pere de Riudebitlles Isidre Ruiz.

El grup té previst presentar-lo en directe aquesta primavera, i de moment ja té dues dates confirmades: el 13 de juliol a Gelida i el 25 de juliol a Moja, a l’espera de tancar més dates.

També et pot interessar

Comentaris