La sisena edició del Sidral Fest comptarà amb l’actuació de tretze companyies

25/03/2024 - 11:00h

El pròxim dissabte 6 d’abril el poble de Sant Quintí de Mediona acull una nova edició del festival de música i circ

El pròxim dissabte 6 d’abril, les places i els carrers de Sant Quintí de Mediona tornaran a ser l’escenari d’una nova edició del Sidral Fest, el festival de música i circ al carrer organitzat per la companyia Sidral Brass Band, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona i la Diputació de Barcelona. Un festival que torna enguany repetint l’excel·lent fórmula cultural, festiva i familiar que tan bona resposta ha tingut per part del públic en les últimes edicions.

Aquest 2024 arriba a la sisena edició amb l’actuació d’un total de 13 companyies: Sputniks Cia, Mabsutins, Morena, Electric Gozarela, Maambo!, Mag Rovi, Xuquin i Lajarlei, Stompers, Paradigme Visualart, Trifàsic, Kanaya Circ, Col·lectiu Tonyina i la Sidral Brass Band. Com a novetat d’enguany, el festival afegirà un nou espai amb el nom d’“Espai Penedès” per fer promoció i divulgació de productes del territori. A través d’aquest espai, els assistents al festival podran conèixer i degustar productes fets a casa nostra amb l’objectiu que el Sidral Fest sigui també, a banda d’un altaveu cultural, un aparador per a tots aquells productors arrelats al Penedès que vulguin oferir la seva proposta.

Per a tots els públics

Aquesta nova iniciativa se suma a totes les altres: tallers de circ i música per als més petits, un mercat d’artesans amb productes d’elaboració pròpia, un espai de gastronomia per a poder dinar i sopar en el mateix recinte i retransmissió de Ràdio Vilafranca en directe a peu de carrer durant part de la jornada, amb el seu magazín dels caps de setmana. Tota aquesta oferta desemboca en un festival familiar per a tots els públics on poder anar a gaudir d’una jornada de primavera amb un cartell cultural de qualitat i, a més, poder continuar descobrint un indret tan històric, bonic i singular com és el Penedès.

A l’igual que en edicions anteriors, la zona principal del festival serà la Plaça de l’Església com a espai central dels espectacles, la Plaça Enric Prat de la Riba com a espai central de circ, la Plaça Onze de Setembre per a la fira d’artesans, la Plaça dels Avis com a Espai Penedès i la Plaça del Sol com a espai gastronòmic i també de concerts.

L’organització del festival ha destacat la col·laboradors que aquest any rep el festival i que fan possible una nova edició del Sidral Fest, en especial als seus patrocinadors: Heretat Baltà de Cela, Vins de Sinergia, Joan Grill i Mulet Viticultors, tots 4 projectes vitivinícoles del Penedès, i a BCNonwovens empresa del sector de salut i serveis sanitaris amb la seva planta de producció a Sant Quinti de Mediona.
Tot el programa es pot consultar al web del festival www.sidralbrassband.com/sidralfest o a les xarxes socials, Instagram i Facebook de la companyia Sidral Brass Band.

També et pot interessar

Comentaris