Els Mambo Jambo Arkestra aterren dissabte al Cava Jazz de Guardiola de Font-rubí

21/03/2024 - 12:28h

El quartet, amb músics de renom, torna als concerts reforçat per dotze intèrprets a dalt de l’escenari.

Dissabte, a les 11 de la nit i a la sala d’actes del Centre Recreatiu La Cooperativa, arriba el tercer concert del cicle de Cava Jazz de Guardiola de Font-rubí, que enguany celebra les 25 edicions. Serà el torn dels Mambo Jambo Arkestra, que arrenquen temporada trepitjant fort amb la sortida del seu segon treball discogràfic.

Format per Dani Nel·lo (saxo), Ivan Kovacevic (contrabaix), Anton Jarl (bateria) i Dani Baraldés (guitarra), torna als escenaris reforçat per dotze músics –dues seccions de vent i una segona guitarra–, per fer així el so jambofònic més gran i potent.

Després de la primera gravació del format Arkestra el 2018 i la gira posterior, la banda va poder comprovar les enormes possibilitats d’aquest format expandit. Els Mambo Jambo es llancen a buscar una segona entrega entenent que una aventura d’aquestes dimensions no podia quedar-se en un sol disc i en una campanya de directes. El Gran Ciclón és un repertori perfecte per a l’Arkestra, que combina temes de diferents èpoques del grup.

El procés de creació ha estat apassionant i ha involucrat tot l’equip de músics, tècnics i management de manera absorbent. Els Mambo Jambo es van tancar durant setmanes per treballar els arranjaments, que va desenvolupar la mà experta d’Ivan Kovacevic. Després dels assajos amb tota l’Arkestra, van entrar a l’estudi al mes de gener sota la producció de Dani Nel·lo.

En un moment d’incertesa i canvi del paradigma del mercat i de la indústria discogràfica, en un període socioeconòmic inestable, el quartet barceloní segueix fidel a les conviccions apostant per un àlbum d’11 temes propis.

També et pot interessar

Comentaris