La Fundació Atlètic Vilafranca i Escola de Futbol Marc Bartra acorden la seva unió

19/03/2024 - 12:09h

El nou club es dirà, en principi, Unió Atlètic Vilafranca Fundació Esportiva

Canvis al futbol base vilafranquí i, per extensió, de l’Alt Penedès. Les directives de la Fundació Atlètic Vilafranca i de l’Escola de Futbol Marc Bartra han arribat a un acord per unir els seus destins i treballar plegats. L’acord s’ha estat treballant les darreres setmanes i ja s’ha concretat. Només està pendent de la seva presentació formal i pública.

El president de la Fundació Atlètic Vilafranca, Rai Escofet, ha explicat que la unió permetrà garantir el futur de l’entitat i, també, potenciar el seu organigrama tècnic i esportiu. Marc Bartra, entrenador durant 18 temporades concutives de diferents clubs de l’Alt i el Baix Penedès i actual màxim responsable de l’Escola de Futbol Marc Bartra, serà el director esportiu del club resultant en col.laboració amb Jaume Andreu.

La unió no implicarà, tal i com ha especificat Escofet, cap canvi a l’escut, ni tampoc al funcionament habitual de l’entitat. “També hem volgut preservar el nostre nom i per aquest motiu el club es dirà, en principi, Unió Atlètic Vilafranca Fundació Esportiva. De totes maneres, aquesta part de l’acord encara està en fase de discussió i no hi ha res definitiu”, ha puntualitzat.

Des d’alguns estaments del club, però, la notícia no ha estat ben rebuda. Un comunicat fet públic per un grup de tècnics i tècniques amb el suport de famílies de jugadors i jugadores, comunicat que porta el nom de “Salvem l’Atlètic Vilafranca””, expressa el “profund malestar” per l’acord d’unió anunciat i adverteix que el futur de la Fundació Atlètic Vilafranca està en perill.

Els signants assenyalen que no s’ha tingut en compte l’opinió de bona part del personal i de les famílies per tirar endavant les converses amb l’Escola de Futbol Marc Bartra i reclamen un canvi en la manera s’actuar de l’actual junta directiva. El comunicat és especialment dur amb la junta que presideix Rai Escofet, un Escofet que s’ha mostrat sorprès pel to del comunicat.

També et pot interessar

Comentaris