Son Rumores presenta el seu darrer treball discogràfic, titulat ‘La rumba tonta’

El grup Son Rumores en una actuació (Foto: Son Rumores)
15/03/2024 - 11:17h

El disc de la banda vendrellenca ja està disponible a diverses plataformes digitals.

La banda de rumba rock vendrellenca Son Rumores acaba de publicar el seu nou senzill, anomenat La rumba tonta, que ja es pot trobar a totes les plataformes digitals.

Ho fa després de publicar el seu primer recopilatori (Grandes éxitos, fracasos y remedios, 2024). Es tracta d’un homenatge a la rumba catalana al més pur estil Son Rumores. amb una innegable intenció de transmetre un sentiment de ball i festa, una combinació de ritmes i melodies destinada, clarament, a convertir-se en un ‘jit’ com diuen ells mateixos, concebuda perquè la gent la faci seva i l’acompanyi en moments de gresca i desconnexió.

Amb aquest llançament, la banda inicia també una nova gira pel territori batejada amb el lema ‘Tus Muertos Tour’, un show carregat de música i diversió en el qual volen fer un alegre, però respectuós reconeixement cap a una selecció d’artistes que admiren, però que ja ens han deixat i que formen part de l’imaginari coŀlectiu: Tina Turner, Camilo Sesto, Raffaella Carrà, Michael Jackson, etc., alhora que ho fusionen amb cançons del seu propi repertori.

Els components de Son Rumores són Xavi Albert, Lioba Rovira, Joan Josep Rovira Valls, Eduard Fernández i Pep Guitarra a les veus; .Jimmy Piñol (batería), Pemi Rovirosa (guitarres), Juan Antonio Campos (baix), Joaquín i José Garcia (percussions) als instruments i Txus Arans com ‘el jefe’.

Es pot escoltar el nou tema de Son Rumores a través de YouTube i Spotify.

També et pot interessar

Comentaris