Nou projecte del CCBP per promoure l’emprenedoria al Baix Penedès

Presentació del projecte al Consell Comarcal del Baix Penedès (Foto: CCBP)
14/03/2024 - 19:15h

L’objectiu és complementar les accions d’orientació laboral i assessorament que realitza el Consell Comarcal del Baix Penedès

Aquest dimecres es va presentar un nou projecte del Consell Comarcal del Baix Penedès (CCBP) per al foment a l’emprenedoria.

El conseller comarcal de Promoció Econòmica, José Maria Roldán, va presentar “les noves accions de foment de l’emprenedoria que a partir d’ara, complementaran les accions d’orientació laboral i assessorament que està realitzant el Consell Comarcal, i que posem a disposició de tots els ajuntaments i persones de la comarca”.

Aquest nou servei pretén fomentar les accions de sensibilització i promoure l’emprenedoria i l’autoocupació, accions de formació grupals i assessoraments personalitzats per acompanyar les persones de la comarca desocupades o que vulguin canviar de feina que tinguin un projecte empresarial i vulguin iniciar-lo amb èxit.

Inscripcions obertes al Programa Dones Riu
D’altra banda, encara està obert el període d’inscripcions per accedir a la formació del programa Dones Riu 2024 amb les darreres places vacants. Les dones interessades que participin i finalitzin les formacions degudament rebran un incentiu de 300 €.

Per inscriure’s per rebre informació i assessorament cal enviar en els dos casos un correu a ocupacio@baixpenedes.cat o trucar al telèfon 977157167.

La primera sessió grupal tindrà lloc el pròxim 22 de març, de les 10h a les 12h a la seu del CCBP, en el marc de les accions formatives d’aquest programa.

Al mes d’abril es realitzaran noves sessions obertes a tothom que estigui interessat. Dones Riu és un programa integral de formació i assessorament per a l’autoocupació de dones de la comarca del Baix Penedès.

També et pot interessar

Comentaris