Arnau Pou, nou membre de la Junta de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana

14/03/2024 - 15:36h

El jove arqueòleg calafellenc ho farà en representació de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

En l’Assemblea de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC) celebrada el passat cap de setmana a Morella, el jove arqueòleg calafellenc i membre de de la Junta de l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP) Arnau Pou Cruanyes va ser elegit membre de la Junta Directiva de la CCEPC.

Arnau Pou substituirà al llibreter i filòleg Ramon Marrugat que fins a la data ha ocupat també una vocalia de la Junta de la CCEPC.

Arnau Josep Pou Cruanyes, nascut el febrer del 1995 a la ciutat de Figueres, es fill adoptiu de Calafell. Fill d’arqueòleg i de filòloga clàssica, des de ben petit se li despertà l’interès per la història i la cultura, fet que el portà a estudiar el Grau d’Arqueologia de la Universitat de Barcelona, especialitzant-se en protohistòria i arqueologia clàssica. Actualment es dedica professionalment a l’arqueologia preventiva i col·labora en diferents projectes de recerca vinculats a l’estudi de la cultura ibèrica al nostre país. Així mateix, també ha col·laborat en projectes d’investigació internacionals a l’Emirat Àrab de Dubai i al Marroc.

Vinculat des de fa anys amb al Penedès, forma part d’entitats culturals com Ibercalafell, els Amics del Patrimoni de Calafell, la Vela Llatina o la Unió Artística de Calafell. I, des de l’any 2022 forma part de la Junta de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

També et pot interessar

Comentaris