La Bisbal del Penedès tornarà a tenir un esprint especial a la cinquena etapa de la Volta a Catalunya

14/03/2024 - 13:48h

La carrera passarà pel Penedès el divendres 22

La Bisbal del Penedès torna a apostar aquest any per la Volta a Catalunya i tindrà un dels dos esprints especial programats de la cinquena etapa (Altafulla-Viladecans). L’etapa es correrà el divendres 22. Els ciclistes passaran per la Bisbal als voltants de 3/4 de 3 de la tarda i es disputaran un esprint especial que atorgarà bonificacions a la classificació general de la prova.

Fa dos anys, La Bisbal del Penedès ja va ser seu d’un altre esprint especial de la Volta. Joel Nicolau (Caja Rural), Urko Berrade (Euskaltel-Euskadi) i Gotzon Martín (Euskaltel Euskadi) van ser els tres primers classificats de l’esprint. Formaven una escapada que va ser controlada pel pilot pocs quilòmetres després de deixar enrera La Bisbal.

A part de l’esprint, la cinquena etapa de la Volta tindrà un ampli recorregut tant pel Baix Penedès com per l’Alt Penedès. Des de La Bisbal, els ciclistes seguiran cap a Llorenç, Sant Jaume dels Domenys, l’Alt de les Ventoses, Pontons, Torrelles de Foix, Sant Martí Sarroca, Guardiola de Font-rubí, El Pla del Penedès, Sant Sadurní d’Anoia, Sant Llorenç d’Hortons i Gelida.

També et pot interessar

Comentaris