La Diputació de Barcelona invertirà 650.000 euros a la nova zona esportiva d’Avinyonet

13/03/2024 - 20:22h

Es construiran una piscina descoberta i dues pistes de pàdel

La Diputació de Barcelona finançarà la segona fase de la nova zona esportiva d’Avinyonet. L’ens destinarà 650.000 euros a la construcció d’una piscina descoberta i de dues pistes de pàdel que se situaran just al costat del camp de futbol de La Grava.

El diputat i president de l’àrea d’Infraestructures i Territori, Sergi Vallès, i l’alcalde d’Avinyonet, César Herráiz han presentat aquest dimecres el projecte que es començarà a executar en les properes setmanes i estarà enllestit abans d’acabar l’any.

“Gràcies a la Diputació, els municipis podem tirar endavant, i inversions com aquesta és un bon exemple de la implicació de l’ens al territori. El treball que està fent el diputat Sergi Vallès pel Penedès s’ha de valorar molt”, va explicar Herráiz.

La transformació de la zona esportiva del municipi va començar fa dos anys amb la reforma integral del camp de futbol de La Grava i continuarà ara amb les pistes de pàdel i la piscina. De cara el 2025, es preveu una tercera fase del projecte que inclourà la construcció de nous vestidors per la piscina, un gimnàs a la part superior d’aquests vestidors i l’adequació de l’espai d’aparcament.

Sergi Vallès va avançar que la Diputació també finançarà aquesta tercera fase de l’actuació. “Estem veient els fruits de la decisió d’entrar al govern de la Diputació”, va recordar el diputat i alcalde de Torrelles de Foix.

També et pot interessar

Comentaris