Els Xicots de Vilafranca engeguen motors amb l’objectiu de recuperar la clàssica de vuit

13/03/2024 - 10:16h

La colla de la camisa vermella participarà en 25 diades que arrencaran el 14 d’abril i finalitzaran el 4 de novembre.

Aquesta setmana els Xicots de Vilafranca han engegat motors tot presentant un calendari de les actuacions per aquesta temporada dels de la camisa vermella. En total seran 25 diades en la qual la colla serà present seguint la línia de la passada: diades de proximitat. Així, en total seran 10 actuacions a Vilafranca, 13 actuacions properes i dues de llunyanes. “Ens ha funcionat aquest sistema” afirmava la cap de colla Tàmara González. La primera diada serà el 14 d’abril i la colla tancarà temporada el 4 de novembre. Entre mig diades importants com la festa major de la Granada que enguany comptarà amb dues colles més a banda dels Xicots i que seran els Nens del Vendrell i la colla castellera Sant Pere i Sant Pau, les Fires de Maig, la diada Joan Sol, les actuacions de festa major, la diada de Martirs Street o la diada del Roser amb els Castellers de Sabadell, els Castellers de Sitges i els Castellers de Barcelona.

Pel que fa al primer cap de setmana d’octubre, González explicava que la colla vol refer-se dels dos darrers concursos i donar el millor de si. Per això la cap de colla va explicar que la colla seguirà la mateixa línia del darrer any potenciant sobretot els assajos dels dimecres i amb l’objectiu clar de recuperar la clàssica de vuit.
D’altra banda, el president de la colla, Gerard Ametllé va explicar algunes de les novetats d’aquest inici de temporada. En primer lloc la nova web de la colla, totalment renovada i actualitzada. Com també la nova samarreta, que ja és a la venda, d’una col·lecció de quatre que tindran diversos lemes. El primer portarà la frase ‘Amb més ADN que mai’ i durant la temporada s’aniran presentant tres models diferents amb tres lemes diferents.

També et pot interessar

Comentaris