Els Nens del Vendrell recapten 700 € a l’Assaig Solidari per al projecte Fem Pinya

12/03/2024 - 15:37h

Un projecte solidari i una eina de suport social dels Nens del Vendrell amb més de 10 anys de trajectòria, àmpliament reconegut i premiat.

Els Nens del Vendrell, durant l’Assaig Solidari del passat divendres 1 de març, van aconseguir recaptar al voltant de 700 €, que aniran destinats íntegrament al projecte Fem Pinya.

L’Assaig Solidari va comptar amb diverses accions per poder recaptar recursos econòmics. Així, es van poder degustar tapes solidàries, que provenien de diferents establiments de la vila que en van fer la donació per poder vendre-les durant l’assaig. El Bar Estepa, el Niu, L’Obrador d’Oriol Rosell, El Racó, El Cup i l´Enxaneta van ser els restauradors solidaris que van fer possible l’esdeveniment. 

La jornada també va comptar amb un sorteig solidari, en el qual hi van col·laborar la Llibreria Mitjans, Tonesphoto i el Mercat Municipal, en què durant l’Assaig Solidari es podien comprar les butlletes.

El projecte Fem Pinya és el projecte solidari i una eina de suport social dels Nens del Vendrell amb més de 10 anys de trajectòria, un projecte àmpliament reconegut i premiat. El projecte es va iniciar dotant de beques menjador a les famílies més necessitades i ha anat ampliant el seu suport social amb noves propostes com el Fem Pinya Connectats, un projecte per dotar amb ordinadors portàtils els joves sense recursos informàtics de 1r i 2n d’ESO dels instituts per ajudar a reduir la bretxa digital, i poder garantir una correcta escolarització.

Per als Nens del Vendrell l’educació és un pilar fonamental de la nostra societat, i des de la colla van voler fer sempre tot el possible perquè des de la societat civil s’ajudi a evitar, que per falta del material adequat, hi hagi joves que no puguin desenvolupar plenament els seus coneixements, aptituds i capacitats. El Fem Pinta també s’ha encarregat de donar vals de menjar fresc per a famílies en risc d’exclusió.

En finalitzar l’Assaig Solidari va tenir lloc un concert en format Gramola Humana a càrrec de Balta Hurtado i Guillem Vinyes, en què els assistents podien comprar diverses cançons que s’interpretàven.

També et pot interessar

Comentaris