Jazmin Romeu, bronze als 60 llisos del campionat d’Espanya sub-20 de pista curta

10/03/2024 - 19:49h

Ha batut la seva marca de la prova amb un temps de 7.41

Nou èxit de la velocista vilafranquina Jazmin Romeu que aquest cap de setmana s’ha penjat la medalla de bronze al campionat d’Espanya sub-20 de pista curta celebrat a Salamanca. L’atleta del FC Barcelona ha realitzat un campionat molt brillant superant rivals que estaven per sobre d’ella al rànquing i que presentaven millors marques.

Romeu va començar dissabte la seva participació al campionat signant la segona plaça a la seva sèrie eliminatòria (7.57) per darrera de la guanyadora, Gloria Valverde (7.52). A les semifinals, el rendiment de la penedesenca va augmentar i es va imposar amb autoritat a la seva ronda amb un temps de 7.43 deixant enrera Laura Martínez (7.44) i Gloria Valverde (7.52). El 7.43 d’aquesta semifinal ja era millor marca personal.

Amb aquestes xifres, Romeu es va plantar a la gran final del campionat. Amb un nivell de competició elevadíssim la vilafranquina va córrer una final esplèndida ceruant la línia d’arribada en tercera posició i batent, de nou, la seva marca personal a la prova (7.41). La guanyadora va ser Carla Arwen Martínez (7.37) per davant de Laura Martínez (7.39) i de Jazmin Romeu (7.41). Al final, doncs, un bronze tan brillant com inesperat d’una velocista comarcal que continua en constant progressió.

També et pot interessar

Comentaris