Més de 500 participants a l’onzena edició de la cursa trail de L’Arboç

07/03/2024 - 17:21h

Es disputa diumenge i és puntuable per la Lliga Trail Tgn

Més de 500 participants en totes les categories s’han inscrit a la Cursa Trail l’Arboç que aquest diumenge se celebra a la vila. Com en l’edició passada, la prova serà puntuable per la Lliga TGN TRAIL 2024. Aquesta onzena edició és organitzada des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració del Club Esportiu l’Arboç. Durant el matí, a partir de les 11:30h es faran les curses infantils no competitives dividides en 3 categories segons l’edat per a nenes i nens nascuts entre el 2012 i el 2020. 

Des de l’Ajuntament es recorda que els carrers afectats entre les 8:30h i les 13 hores seran: la Via Augusta, on hi haurà la sortida i arribada dels participants, Passeig Panxita, el carrer de la Roca, i l’avinguda dels Herois de 1808 (N-340), el Carrer Fassina i el Carrer Pare Ferran. Els carrers que creuen el circuit no estaran tallats, hi haurà voluntaris que donaran pas alternatiu als vehicles que podran circular amb restriccions.

La Trail d’enguany comptarà amb un circuit de 6,5 km amb un desnivell positiu de 87 metres per corredors que s’inicien en aquest esport, una altra de 13,5 km amb un desnivell de 254 metres i una caminada de 6,5k i 13,5k. Així, la Trail l’Arboç d’enguany comptarà amb tres modalitats diferents: Cursa 6,5k, cursa 13,5k i caminada 6,5 i 13,5k . 

L’Ajuntament agraeix la col·laboració de la Policia Local de l’Arboç, els membres de Protecció Civil de l’Arboç i els més de 40 voluntaris del Club Esportiu l’Arboç repartits pels dos circuits que vetllaran pel bon funcionament de la prova.

Es podran seguir totes les informacions i notícies referent a la cursa a https://www.facebook.com/TraillArboc/

També et pot interessar

Comentaris