Rafa Sánchez presenta aquest dissabte al Musicveu el seu treball ‘Biografía’

07/03/2024 - 16:11h

El famós cantant de La Unión, que ha deixat una petjada inesborrable en la història de la música dels 80, actuarà al Festival Solidari Musicveu.

El famós cantant de La Unión, Rafa Sánchez, que ha deixat una petjada inesborrable en la història de la música dels anys 80, actuarà al Festival Solidari Musicveu.

El concert serà aquest dissabte a les 20.30 h al teatre Casal de Vilafranca del Penedès. Rafa Sánchez oferirà un recorregut cronològic per les cançons més icòniques de la seva trajectòria. Un espectacle que pretén acostar la figura més humana i més entranyable d’un referent de la generació dels anys vuitanta.
Durant més de tres dècades, Sánchez va liderar la llegendària banda amb grans èxits com ‘Lobo hombre en París’, ‘Vuelve el amor’, ‘Más y más’ y ‘Falso amor’, que encara ressonen en la memòria coŀlectiva. Serà un espectacle d’allò més atractiu, especialment per a tots aquells que tenen la veu de Rafa Sánchez com a banda sonora de la seva vida.

Biografía’ és un espectacle en què no sols es gaudeix de la música i les cançons mítiques de La Unión, sinó que permet acostar-se a la figura més humana i les anècdotes del cantant, que va passar de ser un noi de barri estudiant d’arquitectura a ídol musical dins i fora d’Espanya.

I el Musicveu continua la seva programació a la Vegueria Penedès el 23 de març amb l’actuació molt esperada al celler Can Ràfols dels Caus d’Andrea Motis i Josep Traver, que oferiran un concert íntim i màgic en un escenari natural i integrat dins la roca del Massís del Garraf amb una acústica única, sens dubte un regal absolut per a tots els sentits.

Les entrades de tota la programació estan disponibles al portal de venda d’entrades en línia www.musicveu.cat i també a la taquilla de l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer.

També et pot interessar

Comentaris