Aquest dissabte hi haurà una competició d’escalada a Vilafranca

El bulder d’escalada a la seu del Centre Excursionista del Penedès (Foto: CEP)
07/03/2024 - 15:36h

Es farà la desena edició del Vilabloc a la seu del Centre Excursionista del Penedès

Aquest dissabte, dia 9 de març, l’escalada de primer nivell català retorna a Vilafranca de la mà de la 10a edició del Vilabloc.

El Centre Excursionista del Penedès (CEP) organitza la que serà la primera competició d’escalada que tindrà lloc a les instal·lacions del nou local de l’entitat del carrer Pere el Gran, i ho fa amb la recuperació del Vilabloc després d’uns anys sense celebrar-se.

El Vilabloc és una competició d’escalada en la qual cada participant haurà de superar diferents blocs de diferents dificultats amb un temps límit fixat per l’organització.

La competició es divideix amb 4 modalitats: 1. Categoria masculina absoluta, amb blocs de màxima
dificultat; 2. Categoria femenina absoluta, amb blocs de màxima dificultat; 3. Categoria promoció masculina, oberta a tothom i de caràcter popular; i 4. Categoria promoció femenina, oberta a tothom i de
caràcter popular.

Segons l’organització de l’event, que preveu començar a les 9.30 h amb les fases classificatòries i les finals seran a les 17 h, es preveu una gran participació, ja que es tracta d’un esport de gran acceptació entre el públic amant de la muntanya i en especial l’escalada, a més serà el primer gran esdeveniment esportiu en la nova Seu Social del CEP.

També et pot interessar

Comentaris