Calafell es converteix fins diumenge en la capital estatal de l’hoquei patins

07/03/2024 - 13:03h

Calafell i Noia enceten els quarts de final de la Copa del Rei

Per segon any consecutiu el pavelló Joan Ortoll de Calafell acull la Copa del Rei d’hoquei patins. La 80a edició de la competició arriba aquest dijous amb moltes emocions i amb un derbi penedesenc de quarts de final entre Calafell i Noia per encetar el programa. L’enfrontament començarà a les 7 de la tarda amb les entrades exhaurides des de fa dies.

Sant Just-PAS Alcoi (dijous 2/4 de 10) i Barça-Reus Deportiu (divendres, 7 de la tarda) i Voltregà-Igualada (divendres 2/4 de 10 del vespre) conformen els altres tres enfrontaments de quarts de final. Les semifinals es disputen dissabte amb el guanyador del Calafell-Noia enfrontant-se al guanyador del Sant Just-PAS Alcoi. Sobre el paper, el penedesenc que surti triomfador del derbi tindrà moltes possibilitats d’arribar a la gran final de diumenge (8 del vespre). Allà, probablement, estarà esperant el Barça, si no hi ha alguna sorpresa inesperada.

Com a prèvia del clàssic Calafell-Noia, s’inaugurarà el nou museu OK Experience que s’ha creat a l’interior del mateix pavelló Joan Ortoll. Els aficionats tindran l’oportunitat de veure partits d’hoquei i rememorar la història del CP Calafell i del patinatge calafellenc.

QUARTS DE FINAL

Dijous: Calafell-Noia (7 de la tarda); Sant Just-PAS Alcoi (2/4 de 10 del vespre)

Divendres: FC Barcelona-Reus Deportiu (7 de la tarda); Voltregà-Igualada (2/4 de 10 del vespre)

SEMIFINALS

Dissabte: Primera semifinal (1/4 de 5 de la tarda); Segona semifinal (3/4 de 7 de la tarda)

FINAL

Diumenge (8 del vespre)

També et pot interessar

Comentaris