Jazz Club Vilafranca rep el Premi Associacionisme 2024

A la fotografia, Adrià Claramunt (esquerra), directiu de l’AMJM, lliurant la placa a Ricard Parera i Roger Martínez del Jazz Club | Foto IMMA CASANELLAS
06/03/2024 - 11:57h

L’entitat va ser distingida per la trajectòria dels darrers anys en organitzar concerts de manera continuada

L’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya lliurava aquest dimarts al Jazz Club Vilafranca el Premi Associacionisme 2024. Ricard Parera i Roger Martínez, membres de la Junta del JazzClub, van rebre de mans d’Adrià Claramunt, directiu de l’AMJM, la placa que distingeix la trajectòria de l’entitat vilafranquina els darrers anys a l’hora d’organitzar concerts d’una manera continuada, fins i tot en els moments més durs de la pandèmia.

Jazz Club Vilafranca va ser fundat el 17 de febrer del 2006, tanmateix, Vilafranca i el Jazz tenen una història en comú que comença als anys 30 del segle passat. En concret, el 20 de desembre del 1935 es feia realitat el primer Hot Club Vilafranca, una associació pionera.

La directiva actual porta 5 anys al capdavant i organitza un concert al mes. Les darreres dues temporades també ha programat el ‘NU – Cicle de Música i Vins Nus’, un petit festival que l’any passat va programar cinc concerts, combinant música sense amplificació i tastos dels anomenats ‘vins naturals’, amb la intenció que públic i músics se sentin ben a prop l’un de l’altre.

També et pot interessar

Comentaris