Aquest diumenge, s’inicia el Barnasants al Penedès amb “Renaldo & Clara”

05/03/2024 - 11:40h

Serà a Vilafranca i el segon concert l’acollirà Gelida l’11 de maig amb Maria Rodés

Aquest diumenge a les 7 de la tarda a l’Auditori Maria Rosa Juncosa el grup Renaldo & Clara presenta a Vilafranca, un dels disc més esperats de l’escena catalana, ‘La boca aigua’. 
El nou treball actualitza el seu pop observacional, entre reflexos urbans i transparències r&b. A més, porta a fer-te preguntes rares i boniques, com ara: es poden fer petons a una cançó? O, a l’inrevés: es pot sentir que una cançó t’està fent petons?

El Barnasants a Vilafranca
El Barnasants arriba aquest 2024 a la seva vint-i-novena edició i ho fa sota el lema ‘El poble és qui mana’, en motiu de la commemoració del 50è aniversari de la Revolució dels Clavells. El cartell és obra de la il·lustradora Júlia Solans.

Per sisè any, Vilafranca del Penedès se suma a la seva programació a l’Alt Penedès. El proper concert emmarcat en aquest projecte en xarxa serà el proper diumenge 5 de maig al Claustre dels Trinitaris, amb l’artista de rap rural, Bewis de la Rosa.

El segon concert del Barnasants Penedès l’acollirà la Unió del Casal Gelidenc el dissabte 11 de maig a les 19 hores amb l’actuació de Maria Rodés.

També et pot interessar

Comentaris