El bisbalenc Raúl Gallego inaugurarà l’exposició de fotografia ‘Fotogrames de carrer’

04/03/2024 - 16:07h

Serà aquest dimecres al Centre Municipal de Cultura de la Bisbal del Penedès.

El bisbalenc Raúl Gallego inaugurarà una nova exposició de fotografia aquest dimecres 6 de març al Centre Municipal de Cultura. La mostra, anomenada ‘Fotogrames de carrer’ es compon de fotografies urbanes que el bisbalenc ha capturat durant els darrers set anys i que mostren la seva particular mirada de la vida quotidiana.

L’exposició s’inaugurarà a les 20h al Centre Municipal de Cultura (CMC). Abans, a les 19h, Gallego estarà acompanyat del fotògraf documentalista calafellenc Pere Arnaldo, amb qui oferirà una taula rodona oberta a la participació dels assistents.

El Raúl Gallego és veí de la Bisbal del Penedès. La seva vocació per la fotografia sempre ha estat latent però va ser fa vuit anys quan va decidir dedicar-s’hi de forma professional. Segons explica el fotògraf, “la meva dedicació professional a la cocteleria em va portar a fer fotografies de còctels. La meva sorpresa va ser quan, després de veure les fotografies que feia, els restaurants van començar-me a demanar si els podia fer jo les fotos per a les cartes. Aquí va ser quan vaig decidir començar a treballar la fotografia de forma professional, això em va portar a fer retrat i fotografies de concerts i, al final, he acabat fent fotografia de diversos tipus i estils, com ara la de carrer, que m’apassiona”.

‘Fotogrames de carrer’ es podrà visitar al Centre Municipal de Cultura durant tot el mes de març, en horari de biblioteca.

També et pot interessar

Comentaris