Mireia Benito es classifica en el lloc 37 de la clàssica Strade Bianche italiana

04/03/2024 - 16:05h

Va entrar a 10’10” de la guanyadora, la belga Lotte Kopecky

La ciclista de Llorenç Mireia Benito va participar el cap de setmana a la primera gran clàssica del World Tour 2024, l’Strade Bianche italiana i ho va fer signant el 37è lloc a la classificació final de la prova. Benito va entrar a la meta de la Piazza del Campo de Siena a 10’10’’ de la guanyadora, la belga del Team SD Worx, Lotte Kopecky.

L’any passat, en la seva primera participació, Benito va creuar la línia d’arribada en el lloc 57. L’Strade Bianche d’enguany es va convertir en una batalla a dos entre Lotte Kopecky i la italiana del Lidl-Trek, Elisa Longo Borghini. La belga va ser més forta a la pujada final i va treure 4 segons de diferència a la italiana.

Mireia Benito (AG-Insurance Quick Step) s’està començant a convertir en una veterana de les clàssiques de primavera. Les dues participacions a l’Strade Bianche (carreteres blanques) s’afegeixen a la Lieja-Bastogne-Lieja, la Fletxa Valona, l’A Través del Flandes, el Tour de Flandes o el trofeu Alfredo Binda que va disputar el 2023. En els propers dies se sabrà el seu calendari immediat de primavera.

També et pot interessar

Comentaris