Xènia Benach supera la ronda prèvia del mundial, però queda eliminada a les semifinals dels 60 tanques

03/03/2024 - 21:06h

Ha estat sisena a la primera de les semifinals amb un temps de 8.12

La vilafranquina Xènia Benach ha completat una bona participació al mundial de pista coberta de Glasgow. L’atleta comarcal, després de superar la primera ronda de prèvia, ha caigut a la ronda de semifinals. A la prèvia, disputada aquest diumenge al matí, Benach ha quedat segona de la seva sèrie per darrera de Devynne Charlton (Bahamas), marcant un temps de 8.08. La de les Bahames ha parat el crono en 7.93.

La segona plaça ha atorgat a Benach la classificació automàtica per llocs per disputar les semifinals. A la primera de les tres carreres de semifinals, la vilafranquina ha acabat sisena amb un temps de 8.12. La guanyadora ha tornat a ser Devynne Charlton (7.72). Només les dues primeres classificades obtenien el passaport automàtic a semifinals, mentre que els dos millors temps de les tres rondes també ho aconseguien. Al quedar sisena, Benach s’ha quedat sense opcions.

Benach completa d’aquesta manera el seu primer mundial de pista coberta. La penedesenca arribava a Glasgow amb el gran objectiu de trencar la barrera dels 8 segons, meta que, al final, no ha acabat aconseguint. S’ha tret el mal sabor de boca, això sí, del mundial de Belgrad 2022 quan va ser desqüalificada a la ronda prèvia per una sortida nul.la.

També et pot interessar

Comentaris