El Calafell no pot amb el Benfica i s’acomiada de la Champions League (0-3)

29/02/2024 - 22:37h

La carambola de resultats no s’ha produït

No ha pogut ser. La carambola de resultats que el CP Calafell necessitava per classificar-se pels quarts de final no s’ha produït i l’equip del Baix Penedès diu adeu a la Champions League 23/24. Els de Ferran López han perdut de forma clara al Joan Ortoll davant el Benfica (0-3) i això ja els ha deixat sense cap opció de classificació. A més, el Reus Deportiu també ha perdut a la pista de l’Sporting de Portugal (3-2), amb la qual cosa una victòria del Calafell tampoc hauria servit de res.

Davant el Benfica, el panorama s’ha complicat molt aviat amb el 0-1 portuguès de Pablo Alvarez (5′). A partir d’aquí, s’ha entrat en un periode d’anades i vingudes que no s’ha traduït en més gols. La sentència ha arrbat a la segona meitat amb les dianes de Lucas Ordóñez (30′) i Pol Manrubia (38′).

L’eliminació calafellenca, però, no és conseqüència directa de la derrota d’avui. Els penedesencs han fet una bona lligueta i alguna decisió polèmica, com la patida en el duel al Jon Ortoll davant l’Sporting de Portugal que va impedir el triomf, ha acabat pesant més del compte. La derrota a la penúltima jornada a la pista d’un Reus Deportiu que no s’hi jugava res també ha passat factura.

CALAFELL-BENFICA 0-3

Calafell: Gerard Camps, Arnau Xaus, Jan Escala, Vives, Sergio Miras -cinc inicial- Pascual, Jordi Ferrer, Jepi Selva, Domènech

SL Benfica: Mendes, Pablo Alvarez, Pol Manrubia, Roca, Di Benedetto -cinc inicial- Miranda, Rafael, Lucas Ordóñez, Pinto

Gols: 0-1 Pablo Alvarez (5′) -descans- 0-2 Lucas Ordóñez (30′); 0-3 Pol Manrubia (0-3)

També et pot interessar

Comentaris