Olga Cabrera i Teresa Blasco, campiona i subcampiona d’Espanya de 20 km marxa de veteranes

29/02/2024 - 18:55h

Cabrera va batre, a més, el rècord d’Espanya de la categoria F50

Dos atletes del Club Esportiu Penedès, Teresa Blasco i Pedro José Aranda, a més de la vilafranquina Olga Cabrera (LEA La Blanca), van competir al Campionat d’Espanya de 20km per atletes absoluts i veterans, que es va disputar sobre un circuit d’un quilòmetre als carrers de Saragossa i al que calia donar vint tombs.

Olga Cabrera, la més veterana participant en el campionat absolut, va finalitzar la 31a amb un registre d’1h 52’45”, que li va valer per aconseguir el títol en la franja F50 i superar el rècord d’Espanya d’aquesta categoria, destronant a Maria Luisa Guillen en més de tres minuts. L’Olga, exmarxadora del club penedesenc, suma un nou títol estatal al seu brillant palmarès, ara en les files del LEA La Blanca. 

Teresa Blasco de l’Esportiu Penedès, companya d’entrenaments d’Olga Cabrera sota les ordres del vilafranquí Joaquim Martín, va finalitzar segona en la franja F45 amb un registre de 2h 09’04”, penjant-se la medalla d’argent i completant el seu primer 20km marxa. Per la seva banda, Pedro José Aranda, de la categoria M65 i també de l’Esportiu Penedès, va ser desqualificat a les acaballes de la prova per acumular avisos.

També et pot interessar

Comentaris