Mireia Benito participa per segon any consecutiu a la mítica Strade Bianche italiana

28/02/2024 - 16:54h

Es la seva primera gran clàssica del calendari internacional de l’any

La ciclista de Llorenç Mireia Benito participa aquest dissabte a la clàssica italiana Strade Bianche (carreteres blanques) a les files del seu equip, l’AG-Insurance-Quick Step. Es la segona presència de la penedesenca en aquesta clàssica que, malgrat ser relativament nova al calendari, s’ha convertit en una de les cites més esperades per part de corredors i aficionats.

L’any passat, Benito es va classificar en el lloc 57 de la prova. Aquesta vegada, amb una major experiència acumulada, aspira a millorar aquesta plaça i lluitar fins el final per estar entre les millors. La Strade Bianche, coneguda així perquè part del seu recorregut es realitza en camins de terra, comença i acaba a la històrica ciutat de Siena.

La d’Itàlia és la tercera prova del calendari UCI de Mireia Benito aquest 2024. A finals de gener va participar al Trofeu Palma (15è lloc) i al Trofeu Binissalem-Andratx (27è lloc). A principis de febrer va guanyar el Gravel de Tres Cantos.

L’equip de l’AG-Insurane Quick Step estarà format a la sortida de Siena per Ashleigh Moolman (Sudàfrica), Julia Borgstrom (Suècia), Justine Ghekiere (Bèlgica), Kimberley Piennar (Sudàfrica) i Gaia Masetti (Itàlia), a més de Mireia Benito.

També et pot interessar

Comentaris