The Tyets i La Pegatina, caps de cartell de la segona edició del festival Ressons Penedès

Un moment de la presentació del festival
27/02/2024 - 18:22h

Serà els dies 3, 4 i 5 de maig amb 29 actuacions repartides per 18 municipis i 10 cellers.

Aquest dimarts es presentava al Castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos, el cartell oficial de la segona edició del Festival musical Ressons Penedès by Cruïlla que tindrà lloc en 18 municipis de l’Alt Penedès el cap de setmana del 3, 4 i 5 de maig. En total seran 29 actuacions repartides en diversos escenaris del territori que tornaran a oferir concerts de gran format com propostes més intimistes en una programació plena de música.

Ressons Penedès 2024 es presenta amb la intenció renovada de fusionar els grans protagonistes de l’entorn Penedès en un esdeveniment únic, reunint de nou la cultura i l’enoturisme en un entorn geogràfic espectacular i acollint en un cap de setmana grans artistes del panorama musical català i estatal:

Com a caps de cartell hi figuren els The Tyets (Dissabte 4. Zona esportiva de Vilafranca) i La Pegatina (Divendres 3. Zona esportiva de Vilafranca), però durant tres dies hi actuaran Ladilla Rusa, Azucarillo Kings, Chano Domínguez, Cris Juanico, Dani Nel·lo + Organ Trio, David Carabén, Dj Trapella, Ferran Palau, Gemma Humet, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Marala, Morochos, Sergi Carbonell, Caïm Riba, Carlota Flâneur, Cinta, Ian Sala, Les Salvatges, Marta Knight, OKDW, River Omelet, Sidral Brass Band, Sunday’s Ska Jazz  i Vecinos.

Com l’any passat, els concerts seran l’excusa perfecta per gaudir del Penedès, en un festival que tindrà lloc amb concerts de carrer gratuïts a diferents espais com Avinyonet del Penedès, Castellví de la Marca, La Granada, Font-Rubí, Castellet i la Gornal, Gelida, Pontons, Mediona, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Fe del Penedès, Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i Els Monjos, Torrelavit o Torrelles de Foix.

Sant Sadurní acollirà l’actuació inaugural que obrirà el cartell, el divendres 3 de maig, a les 19 hores, amb el concert del grup Marala, al celler de la Fassina de Can Guineu. Els 10 celler participants que acolliran concerts intims seran Vilarnau, Freixenet, Giró Ribot, Castelo de Pedregosa, Segura Viudas, Mont-rubí, Blancher, Reixach Baqués, Can Ràfols dels Caus i Oriol Rosell. En aquest sentit les entrades ja es poden adquirir a través del web ressonspenedes.com. Els concerts als cellers tindran un preu de 5 euros mentre que les actuacions grans tindran lloc a la zona esportiva de Vilafranca i tindran un preu d’abonament per dos dies de 25 euros o de 12 o 15 euros per un sol dia.

També et pot interessar

Comentaris