L’Esportiu Penedès revalida el títol català de trail tant en categoria masculina com femenina

27/02/2024 - 13:13h

Ho ha aconseguit per quart any consecutiu

L’Esportiu Penedès és actualment el màxim referent en el món del trail català i ho ha refrendat aconseguint una nova gesta, inèdita, revalidant per quart any consecutiu el complicat doblet de campió de Catalunya. L’equip altpenedesenc va guanyar tant en homes com en dones al campionat celebrat aquest diumenge a Sant Andreu de la Barca, sobre una distància de 24km i amb 1000 metres de desnivell positiu.

En homes, la victòria va ser aclaparadora, signant un triplet al podi individual. Miquel Corbera es proclamava campió de Catalunya, per davant del seu company d’equip Edu Hernández i de Víctor del Aguila, qui era tercer i completava el podi. El quart component de l’equip, Arnau Montaner, va finalitzar 20è corrent mitja cursa amb un esquinç de turmell.

En dones, la millor de l’equip penedesenc va ser Cèlia Balcells, entrant la tercera en meta i penjant-se el bronze català individual. La tibetana Gisela Carrión era la segona de l’equip i sisena a la general. Setena va ser Jéssica Tipan i dins el Top 10, encara s’hi troba Jenny Arasil. Maria Benito, onzena, Aina Siscart, tretzena i Lídia Ramos, catorzena, van completar la brillant actuació.

També et pot interessar

Comentaris