Catorze joves de l’Alt Penedès han participat a la segona edició del programa FPO Dual

27/02/2024 - 10:25h

Gestionat pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès

L’acte de cloenda del programa va aplegar els 14 joves participants. Joan Manel Montfort, president de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Penedès; Ricardo Gil, formador del centre de formació CET Penedès, i Sílvia Caraltó, representant del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, van lliurar els diplomes de reconeixement als joves participants.

El programa Formació Professional Ocupacional Dual combina la formació de persones en situació d’atur mitjançant un certificat de professionalitat i la subvenció d’un contracte de formació i aprenentatge amb acompanyament durant tot el programa. Els joves s’han format per obtenir el certificat de professionalitat de nivell II de Serveis de Restaurant i han adquirit experiència laboral en el sector de la restauració durant un any.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, com a entitat impulsora, el centre de formació CET Penedès, els restaurants del Grup Cal Blay (Sant Sadurní d’Anoia) , Cal Joanet, Nou Texas, El Caliu, Serveis Penedès, La Garnatxa, Navarros, Mussonades, Cèntric, Guga (Vilafranca del Penedès) i el el Racó de la Cigonya (Santa Margarida i els Monjos), han format part d’aquest projecte. Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

També et pot interessar

Comentaris