El CE Noia promocionarà la Festa de la Fil.loxera amb un nou stick que utilitzarà a la lliga i la copa

26/02/2024 - 09:45h

L’objectiu és enfortir els trets diferencials de Sant Sadurní d’Anoia

L’Associació Festa de la Fil·loxera i el Club Esportiu Noia Freixenet han presentat el nou stick amb què el club sadurninenc promocionarà la Festa de la Fil·loxera durant el tram final de la Parlem Ok Lliga i la Copa del Rei. Amb aquesta acció les dues entitats volen tornar a unir els esforços necessaris per enfortir dos dels trets característics de Sant Sadurní d’Anoia a nivell esportiu i cultural: l’hoquei patins i la Festa de la Fil·loxera.

En el marc d’aquesta col·laboració, l’Associació Festa de la Fil·loxera ha participat, aquest dissabte, a l’acte d’inauguració de la nova pista exterior d’hoquei de l’Ateneu, com a prèvia del partit entre el Noia Freixenet i el PAS Alcoi, corresponent a la 20a jornada de la Parlem Ok Lliga.

L’Associació Festa de la Fil·loxera és l’entitat encarregada d’organitzar la Festa que se celebra cada 7 i 8 de setembre a Sant Sadurní. Amb 1.300 socis, l’entitat sadurninenca té la finalitat de commemorar d’una manera lúdica i festiva el fet històric de la plaga que a finals del segle XIX va arrasar les vinyes del municipi.

També et pot interessar

Comentaris