El pavelló nou de la Gamba de Vilafranca proclama els campions de Catalunya màster per equips de tennis taula

25/02/2024 - 19:10h

El CN Sabadell, únic club que ha aconseguit dos triomfs

Vilafranca ha estat durant el cap de setmana la capital catalana del tennis taula. La celebració del campionat de Catalunya màster per equips ha reunit 270 jugadors i jugadores de 81 equips diferents que han competit en sis categories d’edat (+40 femení i masculí, +50 masculí, +60 masculí, +65 masculí i +70 masculí).

Els dos clubs comarcals que lluitaven a la cita vilafranquina, el CTT Vilafranca i La Lira Vendrellenca, no han pogut lluir com haurien desitjat. Amb tot, un dels equips del CTT Vilafranca, el de +65, ha acabat aconseguint la tercera posició de la seva categoria d’edat per darrera de CT Barcino i CTT Calella. L’equip l’han format Josep Martínez, Josep Maria Escudero i Alfredo Juan.

En el conjunt del campionat, han destacat esquadres com el CN Sabadell (únic amb dos triomfs), CTT Barcino, CTT Olesa. Barcino i Olesa s’han endut la victòria a les dues categories d’edat més elevades, la de +65 i la de +70. A nivell individual ha sonat amb força al pavelló de la Gamba el nom de la família sabadellenca Weisz. Diversos components de la saga han participat destacant el triomf familiar aconseguit a la categoria +50 masculí amb Mònica, Pere, Joan i Ignasi Weisz.

PALMARÈS (campions)

+40 femení: CN Sabadell (Cristina Hernández, Vanesa Peláez, Montserrat Weisz)

+40 masculí: Titus Badalona (David González, Pere Navarro, Jun Li Yao, Pau Nolis, Sergi Carné)

+50 masculí: CN Sabadell (Mònica Weisz, Ignasi Weisz, Pere Weisz, Joan Weisz)

+60 masculí: CTT Ateneu Poblenou (Ismael Caymel, Juan Moreno, Angel Boix, Carlos Capilla)

+65 masculí: CT Barcino (Clemente Peña, Román Caudet)

+70 masculí: CTT Olesa (Josep Maria Playà, Valentí Llongueras)

També et pot interessar

Comentaris