Vilafranca concentra els millors equips de veterans de tennis taula durant el cap de setmana

22/02/2024 - 10:09h

Campionat de Catalunya màster al pavelló nou de la Gamba

El pavelló nou de La Gamba de Vilafranca acull dissabte i diumenge el campionat de Catalunya màster per equips de tennis taula. Vint pistes repartides pel pavelló convertiran l’equipament municipal en una caldera d’activitat que s’iniciarà aquest dissabte al matí i acabarà diumenge al migdia.

Participen al campionat 81 equips, amb 270 jugadors i jugadores. El campionat té sis categories diferents, que són màster femení i masculí +40 anys i màster masculí de +50 anys, de +60 anys, de +65 anys i de +70 anys. Durant tot el dissabte i diumenge al matí a primera hora es jugaran les fases de classificació. Diumenge a partir de 2/4 d’11 arribarà el torn de les semifinals i a les 12 del migdia, les finals. La Federació Catalana ha confirmat l’assistència a Vilafranca de l’actual campió del món de la categoria +85 anys, el català Josep Madurell.

El Club Tennis Taula Vilafranca participa al campionat amb dos equips. La nòmina penedesenca la completa la Lira Vendrellenca que també tindrà dos equips a la cita. De la resta de participants cal descatar el SCR El Ciervo de Sabadell, CN Sabadell, Olesa, L’Escala, Congrés, Cardedeu, Sants, Pardinyes, Tortosa o Santa Cristina.

A la categoria de major edat, la màster +70, competiran a Vilafranca en un únic grup CTT Cardedeu, SCR El Ciervo, Agrupació Congrés, CER L’Escala, CTT Olesa i CC Sants.

També et pot interessar

Comentaris