Koko-Jean & The Tonics al segon concert del Cavajazz de Guardiola

20/02/2024 - 18:15h

Serà aquest dissabte a les onze de la nit a la sala d’actes del Centre Recreatiu “La Cooperativa”.

Aquest dissabte, a les onze de la nit i a la sala d’actes del Centre Recreatiu “La Cooperativa” arriba el segon concert del XXVè Cicle de Cavajazz de Guardiola de Font-rubí amb l’actuació de Koko-Jean & The Tonics una formació que es va unir el 2014 amb la cantant i rebel del sou Ms. Koko-Jean Davis al capdavant. Va ser una història intensa: es van enamorar, van fer música plegats, van fer tremolar els escenaris, es van prendre un descans, i ara, just en el moment adequat s’han tornat a reunir per fer néixer la seva primera criatura musical en format d’un EP batejat com Hairwhip.

Des de llavors, la banda ha publicat altres dos EPs Please Mr. Milton, juntament amb Dani Nel·lo i Sick & Tired, així com el disc Shaken & Stirred i han girat intensament per Espanya i França. El seu só és fresc, excitant i definiti per una química musical indubtable amb els seus nous companys, músics capaços de brillar per ells mateixos.

L’entrada tindrà un preu de 12 euros i també es pot opter per al pac menú gastronòmic que inclou l’entrada al concert i un sopar al restaurant cal Pau Xich (93 897 93 82) al preu de 35 euros. Per aquest concert hi col·laboren amb els seus productes, Caves U Més U, Oli ca la Madrona i Xarcuteria Cal Serra.

També et pot interessar

Comentaris