FC Vilafranca i Atlètic Vilafranca ja tenen el seu autocar personalitzat pels desplaçaments de competició

17/02/2024 - 20:28h

Acord amb la companyia Autocars Penedès

Els desplaçaments de competició que facin a partir d’ara FC Vilafranca i Atlètic Vilafranca tindran una novetat. Els dos clubs vilafranquins i Autocars Penedès han arribat a un acord perquè un dels autocars de la companyia vagi identificat amb els colors i els escuts tant del degà com del conjunt atlètic. També s’hi poden veure les figures de diferents jugadors dels dos equips.

L’autocar s’ha presentat publicament en un acte a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca. L’alcalde de la ciutat, Francisco Romero i la regidora d’Esports, Gemma Romeu, han acompanyat directius i aficionats. Els dos presidents, Manel Ortiz i Rai Escofet s’han mostrat satisfets de l’acord aconseguit amb Autocars Penedès. “Es una manera de publicitar les nostres entitats i donar visibilitat al FC Vilafranca i l’Atlètic Vilafranca quan viatgem. Fem ciutat i fem esport”, ha assenyalat Manel Ortiz.

L’autocar personalitzat ja circula des de fa alguns dies per la comarca i debutarà amb la seva nova imatge en el duel que el FC Vilafranca disputa diumenge al migdia al camp del Girona B.

També et pot interessar

Comentaris