Castellet i la Gornal presenta un nou producte turístic

15/02/2024 - 12:34h

La primera visita teatralitzada serà el pròxim 25 de febrer a través d’una manera lúdica i didàctica per descobrir la història de Castellet.

L’Ajuntament de Castellet i la Gornal presenta un nou producte turístic el qual pretén donar a conèixer l’obra de l’artista Luis Zafrillla “Castellet Encantat” amb les visites teatralitzades, una manera lúdica i didàctica per descobrir la història de Castellet. La Carmeta, farà de fil conductor a la passejada que recorre els oficis i les tradicions dels veïns d’aquest poble a través de diferents figures a escala real i bidimensionals.

La Carmeta, una veïna ben eixerida del pintoresc poble de Castellet, us embadalirà amb les històries de la vida quotidiana dels anys seixanta. Té l’encàrrec d’acompanyar a tot córrer als visitants que arriben a Castellet fins a l’església, a dalt del poble, però pel camí sempre troba veïns i situacions que l’aniran aturant. Xerraire de mena i amb l’entusiasme de qui coneix cada racó del llogaret, no pot deixar d’anar explicant als visitants tot allò que passa al veïnat, des de la dura feina dels treballadors de la pedrera a la tasca dels fogotaires. No pot evitar fer safareig entre veïnes, narrar la història d’un dels senyors del castell o descobrir el sorprenent anell de Moëbius.

Les visites teatralitzades seran gratuïtes, amb inscripció prèvia a través del formulari que hi ha a la web de l’Ajuntament on s’anirà actualitzant la informació periòdicament amb un calendari anual ja tancat. Les visites, que permetran gaudir d’unes vistes privilegiades al Parc del Foix, són dirigides a un públic familiar. La primera visita teatralitzada serà el diumenge 25 de febrer a les 11 del matí.

També et pot interessar

Comentaris