Sant Sadurní convoca un ple extraordinari per aprovar el pressupost municipal d’aquest 2024

14/02/2024 - 18:35h

Previsiblement s’aprovarà per majoria del plenari

L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia ha convocat per aquest divendres a la tarda un ple extraordinari per aprovar el pressupost municipal de 2024. La sessió servirà per discutir i tirar endavant un pressupost “tècnic” segons ha explicat l’alcalde Pere Vernet. L’alcalde ha recordat que el document que es debatrà divendres no inclou el romanent previst per aquest any. “Com ja es va explicar a les comissions informatives, estem davant la llum verda a un pressupost tècnic dissenyat per fer front a les despeses ordinàries i els pagaments pendents. Quan tinguem el romanent, parlarem sobre inversions”.

El presuspost tirarà endavant, previsiblement, amb el vot favorable de l’actual equip de govern que formen ERC i Sant Sadurní en Comú i també del PSC. Amb els regidors d’aquestes tres formacions s’aconseguiria la majoria aboluta del plenari.

Des de Junts han criticat el govern municipal per voler tirar endavant un “pressupost exprés sense cap mena de negociació amb l’oposició”. Els juntaires han recordat que fa només quatre dies que es va donar a conèixer publicament. Per Junts “aquesta forma de fer política està marcada per la falta de transparència i la inacció del govern municipal”.

L’alcalde Pere Vernet s’ha mostrat sorprès per les crítiques rebudes des de Junts. “Es va exposar molt clarament aquest vessant tècnic del pressupost que es debatrà a la sessió de divendres. De fet, és tan tècnic que esperem que l’oposició s’abstingui”

També et pot interessar

Comentaris