Ramon Ferré rep la insígnia d’or de la RFEP per la seva dedicació al Club Patí Calafell

14/02/2024 - 16:43h

Va ser-ne secretari, entrenador i president

Ramon Ferré va viure moments intensos en el transcurs de la novena edició de la Gala del Patinaje celebrada a la seu del Comité Olímpico Español (COE) a Madrid. Ferré va rebre la insígnia d’or de la Real Federación Española de Patinaje per la seva històrica dedicació al món de l’hoquei patins i més en concret al Club Patí Calafell.

Ferré no va jugar mai a hoquei patins, però la seva dedicació al club calafellenc va ser sempre tan intensa que la RFEP no ha volgut deixar passar l’oportunitat d’atorgar-li el preuat reconeixement. I és que Ferré, pare de l’actual alcalde de Calafell Ramon Ferré, va ser secretari, entrenador i president del CP Calafell en diferents moments de la seva vida.

De jove va jugar a futbol a diferents equips comarcals, entre ells el mateix CF Calafell. A principis del 60, però, els jugadors del Centre Parroquial Calafell (antic nom del Club Patí Calafell) que el coneixien personalment li vandemanar si volia ser secretari de l’entitat aprofitant els seus coneixements de comptabilitat. Ferré va acceptar i, a partir d’aquí, va començar una vinculació que mai més va desaparèixer.

La temporada 1978/1979 es va convertir en entrenador del primer equip calafellenc en una època complicada a nivell econòmic amb molts problemes per quadrar els balanços. Va accedir al càrrec davant les necessitats de l’entitat. A més, també era entrenador del júnior i el juvenil. Posteriorment va marxar al CE Vendrell, però va tornar al CP Calafell per convertir-se en president durant quatre anys del sis que cobtemplava el seu mandat. Va voler deixar pas a gent jove abans de perpetuar-se en el càrrec. Va estar a la junta directiva fins el 2011.

També et pot interessar

Comentaris