Les Escarteen Sisters presenten el segon CD, ‘Caure sostingut’, que portaran al Jamboree

El duet penedesenc que formen les Escarteen Sisters, en una imatge promocional del nou disc (Foto: Escarteen Sisters)
14/02/2024 - 18:08h

El duet de Guardiola de Font-rubí tocarà a la sala de jazz barcelonina

Les Escarteen Sisters presenten Caure sostingut, el seu segon treball discogràfic i que s’estrenarà en concert el proper dissabte 24 de febrer a la mítica sala Jamboree de Barcelona. Prèviament, aquest divendres que ve, dia 16, estarà en línia a totes les plataformes.

Pel que fa al concert de presentació, el duet penedesenc en farà dues audicions, a les 19 i a les 20.30 h, i les entrades ja es poden adquirir telemàticament al web jamboreejazz.com.

Segons s’explica des del mateix duet de Guardiola de Font-rubí, Caure sostingut és un treball que sorgeix d’una retrobada després d’una separació física durant la pandèmia i de caure moltes vegades. “Hem tingut uns anys de més pausa i molta reflexió, en què hem ensopegat, on ens hem fet mal i després hem hagut de mirar-nos molt endins per poder aprendre (i en seguim aprenent, clar)”, apunten les Escarteen Sisters.

“D’aquí sorgeix aquest disc, un caure que te’l pots mirar del dret i del revés, per això nosaltres l’anomenem un Caure sostingut”, afegeixen.

El disc comença i acaba a ‘Cau d’orella’, dues cançons que “són enregistraments de dos moments molt íntims i familiars entre nosaltres dues”.

“I entremig d’aquestes cançons, hi ha colors, humors i estats diferents. Hi ha cruesa, però també hi ha molta festa i celebració”, conclouen aquestes germanes que canten i toquen la viola i el violoncel, i filles d’un pare català i una mare belga.

També et pot interessar

Comentaris