L’humor aterra al Musicveu amb Txabi Franquesa i el seu espectacle “Escocía”

14/02/2024 - 16:35h

Una batalla contra la dicotomia de qui se sent jove, però la seva realitat mostra a una persona que està més prop de l’Imserso que del moviment universitari.

El popular monologuista Txabi Franquesa actuarà al Musicveu diumenge 18 de febrer a les 19h al teatre La Bòbila a Sant Pere de Ribes (Les Roquetes). El barceloní presentarà el seu espectacle “Escocía, Escuece y escocerá. La edad no perdona” on explicarà les vivències d’un home que acaba de complir els 40 anys. Aquest monòleg d’humor sorgeix de la ‘coïssor’ generacional, de la lluita d’un home ja en els 40, a cavall entre la joventut i la vellesa.

Una batalla contra la dicotomia de qui se sent jove, però la seva realitat mostra a una persona que està més prop de l’Imserso que del moviment universitari. Aquesta condició li genera un constant debat entre l’optimisme i el pessimisme. ‘Escocía’ és un xou familiar, indicat tant per a nostàlgics com per a joves futuristes. El que queda clar que amb aquesta proposta i fidel a el seu estil, s’ha convertit en un dels humoristes més reconeguts del país.

Franquesa, també és famós també per les seves intervencions en programes com ‘Allà tu’ o ‘Cròniques Marcianes’. Més endavant, el còmic català va començar a participar en diferents programes d’humor nacional, com ‘El club de la comèdia’ o en monòlegs de la cadena Paramount Comedy.

El seu estil tant com en el vessant monologuista com en les seves altres professions marcades per l’humor, es caracteritzen pels tocs àcids en els relats d’històries quotidianes comptades amb rapidesa, sinceritat i dinamisme. Sens dubte, un humorista ple d’èxits professionals, que ha aconseguit llaurar-se una carrera triomfant en molts formats d’entreteniment.

I el Musicveu continua la seva programació a la Vegueria Penedès

La propera actuació serà el dissabte 9 de març a les 20.30h amb l’actuació de Rafa Sánchez de La Unión que actuarà al teatre Casal de Vilafranca del Penedès. Oferirà un recorregut cronològic per les cançons més icòniques de la seva trajectòria. Un espectacle que pretén acostar la figura més humana i més entranyable d’un referent de la generació dels 80’.

Seguidament el 23 de març a les 20h es podrà gaudir d’una actuació molt esperada del Musicveu al celler Can Ràfols dels Caus amb l’actuació de l’Andrea Motis i en Josep Traver que ens oferiran, aquesta vegada, un concert íntim i màgic en un escenari natural i integrat dins la roca del Massís del Garraf amb una acústica única, sens dubte un regal absolut per tots els sentits!

Les entrades estan disponibles a la venda al portal de venda d’entrades en línia www.musicveu.cat i també a la taquilla de l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer.

El vessant solidari del Musicveu

En aquesta desena edició del Festival Solidari Musicveu “Fem música solidària per a la cura de l’ELA”

Enguany s’ha escollit donar suport a la investigació per la cura de l’ELA, una acció social vinculada a través de les entitats Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls i Associació Catalana d’Afectats d’ELA (Penedès-Garraf) i que destinarà els seus beneficis als equips d’investigació de l’ELA de l’Hospital de Bellvitge.

També et pot interessar

Comentaris