Carlos Cortijo, principal candidat a ocupar la banqueta del CE Noia la propera temporada

14/02/2024 - 15:45h

Es l’actual tècnic del Rivas madrileny

La banqueta del Club Esportiu Noia està pendent de conèixer qui l’ocuparà la propera temporada després de la confirmació de la marxa de Pere Varias. A hores d’ara, el principal candidat es Carlos Cortijo que enguany dirigeix el Rivas de l’OK Lliga i també es el seleccionador estatal sub-19.

Des de la directiva del conjunt sadurninenc no han confirmat l’acord amb el tècnic, però les dues parts estan molt a prop d’arribar a un consens defintiu un cop s’hagin resolt les darreres qüestions, sobretot de caire logístic.

Cortijo ja coneix Catalunya i més concretament el Penedès de la seva etapa com a jugador. Va miliar durant dues temporades al CE Vendrell (2013 i 2014) i dues més al CH LLoret (2008 i 2009). Amb el Vendrell va guanyar la Copa del Rei el 2014 i la Copa de la CERS el 2013. Més enllà de Catalunya, Carlos Cortijo ha jugat a l’Alcobendas, Vigo Stick i Rivas Las Lagunas, on va penjar l’estic el 2016.

Com a entrenador ha dirigit el Rivas, i les seleccions estatals sub-17 i sub-19. Amb el Rivas la passada temporada va guanyar la Copa de la Princesa i amb Espanya sub-17, l’Europeu 2022 celebrat a Sant Sadurní d’Anoia. Ara pot tornar a la banqueta de l’Ateneu.

També et pot interessar

Comentaris