L’equip de trial de l’escola Maria Giró presenta els seus pilots per la nova temporada

14/02/2024 - 12:54h

Tres nous fitxatges debutaran amb la formació

El món del motor comarcal continua progressant ara amb la presentació de la nova infraestructura de l’equip de competició de l’Escola de Trial Maria Giró conjuntament amb la col.laboració d’Scottish Trial a la instal.lacions de Giró del Gorner.

L’equip aquest any ha crescut i compta amb la infraestructura d’un camió per a les carreres del campionat d’Esoanya de trial gràcies a l’acord amb Scottish Trial. Amb aquest camió es podrà donar major assistència tècnica i mecànica als pilots de la formació.

A l’equip s’han incorporat enguany nous pilots. Al Júnior Trial Team han arribat Enzo Serrano (7 anys) i To Carbó (6 anys) que competiran al campionat de Catalunya de trial de nens. A l’ Smart Trial Racing, la secció de l’escola enfocada a l’alt rendiment esportiu s’hi suma Marc Piquer, pilot de Montesa que competirà en Tr2 al campionat d’Espanya i en Triall 2 al campionat del món. Tots els pilots estaran al campionat de Catalunya de trial i vuit d’ells també lluitaran al campionat d’Espanya .

Per altra banda, també s’afegeix més staf tècnic. Toni Arrufat i Míriam Cribillés s’han compromés amb la formació comarcal. I a curt termini, un membre de l’equip debutarà a nivell internacional.

També et pot interessar

Comentaris