El millor tennis taula de categoria màster es podrà veure a Vilafranca els dies 24 i 25

13/02/2024 - 12:31h

El pavelló nou de la Gamba acollirà el campionat de Catalunya

El pavelló nou de la Gamba de Vilafranca serà escenari el proper cap de setmana dels dies 24 i 25 del campionat de Catalunya màster per equips. Fins a 81 equips de sis categories diferents amb 270 jugadors i jugadores es reuniran a la capital de l’Alt Penedès per disputar aquesta cita anual.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca Gemma Romeu ha explicat a la presentació del campionat que “estem davant d’una nova aposta per l’esport i per la promoció de la vila. Treballem per convertir Vilafranca en un punt neuràlgic de l’esport i del turisme aquest 2024”.

Les 6 categories del campionat seran màster femení i masculí de +40 anys i màster masculí de +50 anys, +60 anys, +65 anys i +70 anys. Les rondes classificatòries es disputaran el dissabte 24 i el diumenge 25 a primera hora del matí. A partir de 2/4 d’11 del diumenge començaran les semifinals i a les 12 del migdia, les finals.

Entre els 81 equips participants n’hi haurà dos del Club de Tennis Taula Vilafranca. El màster +65 format per Josep Martínez, Josep Maria Escudero i Juan Alfredo i el màster +50 amb Franck Massard, Olegario Alcalá, Antonio Alvarez, David Aparicio i Javier Silvestre. Tots dos tenen opcions de medalla, malgrat que el nivell del campionat és molt elevat.

Al pavelló nou de la Gamba s’habilitaran 20 espais de jocs amb 20 taules pels partits programats. Des de la Federació Catalana de Tennis Taula valoren les bones característiques de l’equipament vilafranquí per organitzar el campionat. Francesc Castells, vocals de la junta de la FCTT, assenyalava que “la Gamba té unes característiques d’espai i il.luminació que són molt adequades per a la pràctica del nostre esport”.

També et pot interessar

Comentaris