El rapitenc Martí Fontanals, subcampió d’Espanya absolut per equips amb el FC Barcelona

12/02/2024 - 18:56h

També va batre el rècord comarcal de triple salt (14.46)

El saltador de La Ràpita Martí Fontanals ha encetat nova temporada a les files del FC Barcelona després d’una llarga etapa a l’Esportiu Penedès (on segueix vinculat) i ho ha fet amb un èxit rellevant. Fontanals va debutar en un campionat d’Espanya absoluut a Antequera i va acabar penjant-se la medalla de plata per equips com a membre del FC Barcelona. Els blaugrana van quedar segons per darrera del Playas de Castellón. El penedesenc va aportar 4 punts gràcies a la seva cinquena posició a la prova del triple salt.

Just després d’aquest primer èxit i sense temps per descansar, l’atleta va competir al campionat de Catalunya sub-20 a Sabadell. Malgrat el llarg viatge des d’Andalusia i el cansament acumulat, Fontanals va aconseguir la medalla de plata de triple salt amb una marca de 14.46 metres, superant de manera espectacular el seu anterior registre que era rècord comarcal (14.15 metres).

Aquesta temporada el rapitenc ja ha aconseguit ser campió de Catalunya de clubs sub-20, subcampió de Catalunya absolut de clubs i subcampió al DNA a la ciutat de Saragossa. El seu proper objectiu està al campionat d’Espanya sub-20 que se celebra a Salamanca els propers 9 i 10 de març.

També et pot interessar

Comentaris