La jugadora del CF La Granada Abril Rodríguez ha marcat 74 gols en l’últim any i mig de competició

12/02/2024 - 17:08h

Es una de les millors jugadores del panorama català

La davantera del CF La Granada Abril Rodríguez continua acumulant gols a les files del conjunt penedesenc. Des de la seva arribada a l’equip l’estiu de 2022, Rodríguez ha signat 74 gols, dels quals 51 la passada temporada a Segona Divisió i 23 a l’actual a Primera. Es tracta de xifres espectaculars que certifiquen l’alt nivell d’aquesta jugadora. La passada campanya es va convertir en un dels principals arguments de la formació per certificar la segona plaça a la lliga i el posterior ascens.

Aquesta temporada s’ha tornat a convertir en l’abanderada d’un equip que està rendint a molt bon nivell. En el darrer partit abans de l’aturada de Carnaval, Abril Rodríguez va marcar dos gols més en el duel davant el Verdú-Vall del Corb (3-2) i va arribar a la xifra de les 23 dianes que acumula fins ara.

De moment, és la segona màxima realitzadora de la categoria per darrera de Dana Yazbeck (FC Barcelona) que suma 24 gols. Per darrera de la grana, se situen Alex Alcaide (Europa B), 20 gols, Laia Palomeras (UE Figueres), 19 gols i Paula Domínguez (FC Barcelona), 18 gols.

El CF La Granada ocupa actualment una brillant sisena plaça al grup 2 de Primera Catalana amb un balanç de 8-1-7 després de 16 jornades disputades. Les granes estan a només dos punts del tercer classificat, l’ENFAF Andorra (27-25) i tenen la permanència a la categoria, el gran objectiu de la present campanya, gairebé a la butxaca.

També et pot interessar

Comentaris