La 7a edició de Ritmes Solidaris vol recaptar 5.000 euros per destinar a l’alimentació infantil

12/02/2024 - 12:37h

El festival de dansa es farà el 24 de febrer i comptarà amb la participació de les escoles de dansa Assumpta Trens, CAS i +Gimdans.

El proper dissabte 24 de febrer el Teatre Casal acollirà la setena edició del festival Ritmes Solidaris, una iniciativa que compta amb l’organització de la Creu Roja i el Casal Societat La Principal i la implicació de
l’alumnat i professorat de les escoles de dansa CAS, Assumpta Trens del Casal i +Gimdans, i que destina els seus beneficis a projectes d’alimentació infantil que impulsa la Creu Roja Alt Penedès.

“Aquest projecte de Creu Roja a l’Alt Penedès s’emmarca en l’eix d’Aliances del Casal: sempre estem oberts a les activitats d’entitats sense ànim de lucre que busquin tenir repercussió social” explicava Elvira Mestres, membre de la Junta del Casal, a la presentació del festival d’aquest dilluns. El cartell anunciant l’acte d’aquest any ha estat obra de Mireia Andrade, professora de l’Escola de Dansa Assumpta
Trens que porta molts anys vinculada al Casal.

Per la seva banda, la presidenta de Creu Roja a l’Alt Penedès, M. Àngels Matas, explicava que l’objectiu
principal del festival és seguir contribuint a garantir l’alimentació infantil i, alhora, conscienciar la població: “l’espectacle compta amb la participació desinteressada de les tres escoles de dansa i amb una taquilla inversa, de manera que tothom que vingui pot aportar-hi la quantitat que consideri dins les seves possibilitats”. L’objectiu d’aquest any seria arribar a 5.000 euros i està obert a la implicació de les empreses que hi participen com a Fila Zero. Amb els beneficis d’aquesta gala es preveu cobrir un 45% del programa que des de la Creu Roja destina a beques menjador i targetes d’alimentació infantil recarregables arreu de la comarcs i de la qual se’n beneficiaran una vintena de famílies.

La setena edició del festival Ritmes Solidaris es celebrarà el dissabte 24 de febrer a les 18h de la tarda al Teatre Casal. El festival Ritmes Solidaris va començar el 2016, amb una primera edició que va reunir 150 ballarins i ballarines i va recaptar 1.904 euros. Des d’aleshores, l’espectacle ha recaptat més de 23.000 euros, que s’han destinat a 4.252 àpats per a infants en situació vulnerable, tant en beques menjador com en targetes precarregades, i que beneficia, anualment, una vintena de famílies.

També et pot interessar

Comentaris